PORTFOLIO

PORTRET FOTOGRAFIE

PRODUCT FOTOGRAFIE

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Ben je op zoek naar een buitengewoon portret, een lifestyle portret, een zakelijk portret of profielfoto? Vertel je eigen verhaal met professioneel gemaakte beelden in een fotoboek of op social media.

Verkoop je producten op je eigen e-commercewebsite? Met professioneel gemaakte beelden onderscheid je je van de concurrenten en kan je je conversiepercentage en omzet van je webwinkel verhogen.

Ben je van plan om een woning te verkopen of te verhuren? Door gebruik te maken van professionele beelden verhoog je de zichtbaarheid en de verkoopkansen van de woning op elke immo website.

UW FOTOGRAAF OP LOCATIE

Ik (Joeri) ben in 2020 afgestudeerd als beroepsfotograaf te Syntra AB campus Antwerpen. Gedurende mijn 3 jaar opleiding tot beroepsfotograaf heb ik de verschillende soorten fotografie bestudeerd. Momenteel beoefen ik dit beroep uit in bijberoep naast mijn hoofdberoep als senior project manager. Mijn focus ligt hierdoor enkel op portret, product en vastgoed gerelateerde projecten.

Als ‘Uw Fotograaf Op Locatie’ doe ik een fotoshoot bij u aan huis, op uw bedrijf of op een andere locatie. Een portret fotoshoot op locatie komt al snel natuurlijker en ontspannender over. Ik maak soms gebruik van mobiel fotoapparatuur om professionele beelden te maken op de door u gekozen locatie.

Overweeg je om een nieuw project op te starten? Ik kijk ernaar uit om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Contacteer mij voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contacteer mij